Afrodite Dating

Kärlekshistorier

Jag fick ett visitkort från en vän angående en dejtingsida som heter Afroditedating. Jag visste inte hur det gick till på denna sida. Jag ringde upp numret och pratade med Esther som då förklarade hur det fungerade. Innan hade jag varit ensam i 10 år och tappat självförtroendet och jag var rädd för att söka efter en ny man. Efter mötet med Esther fick jag en känsla av att det skulle kunna fungera för mig. Nu har jag hittat min Peter. Jag rekommenderar Afroditedating till er där ute som söker efter sin man eller kvinna. Sluta inte att mingla med singlar. Vi har nu varit tillsammans i 9 månader och ska gifta oss nu i januari 2016. Betyg 5
Agnes, 49


Jag är mycket nöjd med Afroditedating. Jag träffade min man där. Vi gifte oss nu i december. Jag fick visitkortet från min mamma som hade fått det från en kvinna som senare skulle visa sig vara Esther. Mamma uppmanade mig att ringa och ta reda på vad de erbjöd, så då gjorde jag det. Tre veckor senare bokade jag en tid för att prata med Ester om mina problem och mitt sökande efter en bra man. Och som precis som Ester hade lovat blev jag introducerad till John som idag är min man! Jag vill att ni där ute inte ger upp, för att ni kanske kommer att hitta er partner.
Kvinnlig Afroditeanvändare


Jag hittade denna sida på Google efter en hel dels letande efter en annorlunda dejtingsida, något som denna. Jag fyllde i min profil av vilken typ av kvinna som jag önskade att få träffa, någon som var som jag. En kvinna som var självständig , glad och positiv och ödmjuk. Jag har sökt efter en bra kvinna som passar in i mitt liv väldigt länge, men aldrig hittat en som det har känts riktigt bra med. När man kommer upp i min ålder och aldrig har träffat den ”stora kärleken” börjar man naturligtvis att tvivla. Efter några månader introducerade Esther mig till en kvinna som jag idag kan för min. Min Sandra. Jag vet inte än om hon är ”den stora kärleken” men det känns ändå väldigt, väldigt bra.
Mats, 58


har suttit bakom datorskärmen länge och haft svårt att ta mig för att söka kontakt med en kvinna. Jag känner mig mycket osäker på mig själv och är mycket blyg mycket blyg. Har mycket svårt att pratar med  tjejer. Har varit inne på många dajtingsajter men har inte förmått mig att ta sista steget att kontakta någon. Då kom jag in på Afroditedatingsajten på internet och läste beskrivningarna om Face to Face dating samt att man också kan prata med dom bakom sajten om personliga problem och sådant och få lite tips. Efter jag ha läst klart så då skickade jag ett e-mail och bad dom ringa upp mig. Dom ringde upp mig nästa dag och frågade vad man kunde hjälpa mig med. Jag berättade att jag var mycket tillbakadragen och blyg för att ta kontakt med kvinnor och om mina problem att vara ensam och hela min bakgrund. Jag fick en mycket bra kontakt med hon som ringde upp mig. För fösta gången kände jag att någon verkligen lyssnade på mig och förstod mina problem och som skulle hjälpa mig. Vi bokade en tid för ett personligt möte. Hon var helt övertygad om att man skulle kunna hitta en livspartner till mig. Jag kände mig glad och tacksam för att någon äntligen lyssnade på mig och var villig att ta mina problem på allvar. Jag var så glad att jag anmält till datingsajten Afrodite. Jag rekommenderar verkligen denna datingsajt och jag är så glad att jag tog mig modet att låta registrera mig på Afroditedating. Jag har träffat personal på datingsajten och vi har gått genom mina problem och mina drömmar att någon gång få en livspartner. Nu dejtar jag en kvinna sedan fyra månader och vi kommer snart att förlova oss. Jag är nu så lycklig och jag känner mig betydligt mer självsäker och att jag också har ett värde för någon, någon som älskar mig, just mig för den jag är. Tack en en gång Afroditedating.
David, 29


Jag är en 50 år gammal kvinna som har levt hela livet ensam. Jag har haft pojkvänner och så när jag var yngre men aldrig något riktigt seriöst. När jag fyllde 47 började jag anmäla mig hos diverse dejtingsidor för att försöka hitta lyckan. Jag har varit på en del förstadejter och en del andradejter men det har inte blivit mycket mer än så. När jag sedan hittade Afroditedejting blev ja nyfiken då denna avvek en del från de typiska dejtingsidorna. Jag var positiv i början men blev allt mer skeptisk då jag insåg hur lång tid processen faktiskt tog, men det är väl förståligt med tanke på att företaget inte är så stort än. Hur som helst blev jag matchad med en väldigt trevlig man som jag var ute med. Jag ska träffa honom igen man vet redan nu att han inte är ”den” för mig. Matchningen stämmer inte men han kanske kan bli en god vän. Jag blev besviken på denna sida men Esther har lovat att hitta en ny potentiell match till mig som förhoppningsvis han vara mer än bara en vän.
Kvinna, 50


Hej Esther! Tack för att du var på min förlovningsfest, det var jättekul att ha dig där. Det känns så overkligt att vara här nu, det hade jag aldrig trott för 15 månader sedan. Jag minns när jag såg dina annonser på nätet, hur tveksam jag var innan jag ringde dig och pratade med dig. Så fort du förklarade hur allt skulle gå till blev jag genast lugn, hur processen gick till och vad man kunde göra för att inte vara nervös. Min nervositet och min blyghet var det som jag kände var mina största svagheter. Men det gick över så fort jag träffade honom. Nu har det gått över ett år och jag är superglad men även tacksam över din hjälp för nu är jag förlovad med mannen i mitt liv.


Hej Esther! Vi vill bara tack till Afroditedating och till dig för all hjälp. Vore det inte för dig hade vi troligtvis aldrig ha träffats och om vi hade det så kanske vi aldrig hade insett att vi borde vara tillsammans. Men tack vare dig är vi det och vi håller förnärvarande på att packa in för vår gemensamma inflyttning! Tiden från att jag träffade dig tills idag har gått väldigt snabbt men det har varit så underbart och jag hoppas att andra också hittar den kärlek via dig som vi gjorde. Tack
Grace & Hasse


Hej Afroditedating! Vill bara tacka för allt hjälp. Efter min första dejt med kvinnan som du satte upp mig med ett tag sen gick jättebra. Vi klickade direkt men insåg även att vi har väldigt olika visioner i framtiden. Vi tycker om varandra som vänner, vi kommer att fortsätta att håller kontakten. Det var kanon kul att vara med. Tack ändå

 • 001
 • 002
 • 003
 • 004
 • 005
 • 006
 • 007
 • 008
 • 009
 • 010
 • 011